Nieuws

FITNESS ZET MENSEN IN HUN KRACHT!

14-01-2024

FITNESS ZET MENSEN IN HUN KRACHT

Fitness is veel meer dan alleen maar een sport! Het is dé weg naar een gezonder, fitter en vitaler leven. Vol trots Deelt NL Actief het consumentenmagazine “Fitness zet mensen in hun kracht”!

Dit magazine is dé manier om deze boodschap samen te verspreiden. Het magazine staat vol inspirerende verhalen van mensen over hoe fitness hun leven heeft veranderd, interviews met (top)sporters en deskundig advies over alles wat met een gezonde leefstijl te maken heeft. Het magazine is samen met onze waardevolle kennispartners ontwikkeld.

Waarom delen?
Het magazine is een bron van informatie voor jou en je dierbaren. Het bevat inspirerende verhalen die kunnen motiveren om eigen doelen na te streven. Lezers krijgen waardevolle tips en inzichten op het gebied van voeding, slaap en ontspanning om zo hun gezondheid te verbeteren. Het laat zien dat de sportschool dé plek is waar iedereen veilig en met plezier kan sporten. Daarnaast kunnen leden het magazine delen met hun vrienden, familie en kennissen, wat kan leiden tot mond-tot-mondreclame en het aantrekken van nieuwe leden voor jouw club of studio!

Magazine delen..

We roepen je op om de boodschap “Fitness zet mensen in hun kracht” samen met ons uit te dragen. Samen kunnen we mensen inspireren en motiveren om actiever te worden en de spieren sterk te houden. Deel het magazine daarom met iedereen die je wilt!

Samen bouwen we aan gezonder, fitter en vitaler land. Deel het magazine zo breed mogelijk, zodat meer mensen kunnen profiteren van de kracht van fitness. Samen kunnen we (nog) meer mensen in hun kracht zetten.

EzineBA - NL Actief

Wil je het magazine downloaden? Klik dan hier >>


Terug naar overzicht


Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma