Nieuws

Samen stimuleren tot meer bewegen!

20-03-2023

Samen stimuleren tot meer bewegen!

Maar liefst meer dan 80% van de bevolking behaalt de internationale beweegrichtlijn niet, met alle gevolgen van dien. Bewegen en sport is niet alleen leuk, maar essentieel voor een gezonde gezondheid. In een maatschappij die ons doorlopend blijft stimuleren veel te zitten en waarin eigenlijk niemand de essentiële kennis meekrijgt om voldoende te bewegen, sporten en spiertraining te doen, kunnen professionals het verschil maken.

Onderschat jouw invloed niet!

Als alle mensen die er bewust van zijn wat het belang van bewegen, sport en spiertraining is, maar ook professionals in sport- en fttness, het onderwijs, binnen bedrijven en de zorg, zich in blijven zetten om mensen te stimuleren, inspireren en bewuster te maken om meer te bewegen, te sporten en spiertraining te doen, dan kunnen we samen een enorme impact hebben op de gezondheid van de bevolking. Dat gaat in de meeste gevallen 1 op 1 of, dat is de winst van social media, je bereikt met een positieve boodschap in een keer een groep mensen.

Materialen voor bewustwording!

Leefstijlclub ondersteunt je graag bij het stimuleren en inspireren van mensen door je elke week een factsheet aan te bieden over een specifiek leefstijl thema en door je elke week een social media print aan te reiken, om meteen in te zetten op je socials.

De factsheets en veel materiaal kan je terugvinden in je persoonlijke Leefstijlclub account onder ‘Bewegen als medicijn’ en onder ‘Trainers dossier’.

Ben je nog geen lid van het trainersnetwerk? Mail naar info@efaa.nl

 


Terug naar overzicht


Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma