Nieuws

Gratis masterclass Yogirya® - het nieuwe lesconcept!

15-07-2020

23 augustus en 6 september in Weert

Yogirya® is een nieuwe 45 minuten durende groepsles, opgebouwd uit een yoga-gerelateerde opwarming, gecombineerd met toegankelijke, maar uitdagende kracht- en conditieoefeningen in tabatastijl waarbij kettlebells gebruikt worden voor optimaal spiergebruik en fun! Heerlijk opzwepende muziek daagt de deelnemers uit om hun grenzen te verleggen. Na een intensief gedeelte volgt dan nog een stuk stretching en mindfulness relaxatie zodat uw klant relaxed en terug opgeladen naar huis keert.

Met Yogirya vindt er elke les verbetering plaats van het fitnesslevel op korte termijn, van de aerobe en anaerobe capaciteit, het spieruithoudingsvermogen, spiertonus en spierdefinitie, de neuromusculaire and cognitieve functie, houding, balans, stabilisatie, de spierkracht, vermindering van de beleving van stress, coördinatie en de Mind-body connectie.

Yogirya® is een sport voor zowel dames als heren, voor studenten, maar ook voor mensen die gewoon gezonder willen leven.

Wil jij zelf Yogirya® instructeur worden, maar wil je eens een les proberen, schrijf je dan snel in voor een gratis Yogirya masterclass op 23 augustus of 6 september (13.00 uur tot 14.30 uur). Mail hiervoor naar info@yogirya.com.

Of wil je meteen de opleidingsdag volgen, schrijf dan in voor 30 augustus in Antwerpen of 20 september in Weert. https://www.efaa.nl/web/yogirya/yogirya_instructeurs_opleiding

Laat deze gelegenheid niet aan je voorbij gaan, en geniet mee van het succes van deze nieuwe Fitness-sensatie.

Yogirya, Burn & Relax!


Terug naar overzicht


Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma