Nieuws

Gratis informatie webinar Fit SWITCH!

25-08-2022

Gratis informatie webinar Fit SWITCH!
9 september om 16.00 uur tot 16.30 uur
Maak jouw Fit SWITCH naar actiever, fitter en gezonder!

Wat zijn de 7 essentiële inzichten van Bewegen als medicijn en hoe beïnvloeden ze de rest van je leven je fitheid en gezondheid? Waarom zijn wij mensen geëvolueerd zijn tot (te) inactieve Homo Sapiens? Welke beweegvormen zijn noodzakelijk zijn om fit, sterk en gezond te blijven? Welke beweegvormen optimaliseren je vetstofwisseling? Welke beweegvormen verhogen je metabolisme?

Mensen die de antwoorden op deze vragen kennen, leven over het algemeen fitter, vitaler en actiever. Dat wetende, is het dan niet belangrijk dat ieder mens deze informatie aangereikt krijgt?

Het Fit SWITCH programma is het eerste programma van de trilogie Fit SWITCH, Food SWITCH en Mind SWITCH, waarin de wetenschappelijk gevalideerde leefstijl richtlijnen en vooral het waarom erachter aangereikt worden.

Met dit Fit SWITCH programma wil Leefstijlclub een Active Ageing beweging op gang brengen, essentiële kennis overdragen en duurzaam resultaat aanreiken, waarvan je als deelnemer de rest van je leven profijt zult hebben.

Bezoek deze korte gratis informatie webinar en kijk of het Fit SWITCH programma jouw kan ondersteunen naar een gezondere toekomst.

Aanmelden kan via info@leefstijlclub.nl. De webinar zal plaatsvinden via Zoom, je krijgt daar na inschrijving een link voor toegemaild.


Terug naar overzicht


Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma