Nieuws

Een Food SWITCH voor iedereen!

11-07-2022

Een Food SWITCH voor iedereen!

Gratis webinar voor jouw SWITCH naar gezonder!

Het eetpatroon dat de meeste Europeanen aangeleerd hebben, de afgelopen 70 jaar, resulteert in onnodig veel meer ziekten en vroegtijdig overlijden. Dit terwijl het inmiddels vanuit de praktijk, en wetenschappelijk, duidelijk is op welke manier we met ons voedingspatroon ons lijf gezond kunnen voeden. Het nadeel van een onbewust, ongezond, aangeleerd voedingspatroon is dat het niet zo gemakkelijk meer terug te buigen is, daar is bewustwording van de essentiële inzichten en vaak ondersteuning bij nodig.

Vanuit de Europese Uni is in 2019 het New Health 2022 Project beloond met een ondersteuning, zodat binnen dit project een compleet leefstijl als medicijn bewustwordingsprogramma in de vorm van een documentaire en video cursus ontwikkeld kon worden.

In 2020 is de introductie video serie ontwikkeld ‘The turning point of the Homo Sapiens’. In 2021 is ‘Bewegen als medicijn’ ontwikkeld en een start gemaakt met ‘Voeding als medicijn’, welke in september 2022 beschikbaar komt en gepresenteerd wordt in lezingen en webinars ‘Een Food SWITCH voor iedereen’.

The Food SWITCH events!

In september/oktober zullen er in België, Nederland, Portugal, Spanje, Slowakije en Litouwen ‘Food SWITCH events’ plaatsvinden. Gratis lezingen en webinars voor consumenten, vrijwilligers,, maar zeker ook voor professionals in de sport, gezondheidszorg en onderwijs, eigenlijk voor iedereen die met mensen werkt. De nieuwe Food as medicine video’s worden gepresenteerd en men kan zich tijdens de events gratis registreren voor de nieuwe app, en de nieuwe leefstijl scan zelf doen.

Gratis aanmelden!

Dus ben jij geïnteresseerd in het verbeteren van je eigen gezondheid en welzijn en/of wil je anderen hierin helpen, meld je dan aan via info@leefstijlclub.nl

Als deelnemer krijg je meteen de gehele serie ter beschikking, een eigen account als je professional bent, de New Health App en de leefstijlscan, allemaal in 7 talen.


Terug naar overzicht


Pre-order het boek Bewegen als medicijn plus gelijknamig online programma